Gen:f
Data nasterii:05.10.1960
Stagiul de cotizare:37ani, 9 luni
Alte date:grupa a II-a perioadele 28.12.1981-30.06.1994 si 01.09.1994-31.03.2001 comfirmate si de adeverinta si de carnet de munca.
Intrebare:In anexa deciziei de pensionare in cap.F al 1 respectiv stagiul de cotizare realizat in gr.II(legea nr.3/1977) apar 14 ani, 4 luni, 5 zile, este corect? Multumesc anticipat!
Data nasterii:05.10.1960
Stagiul de cotizare:37ani, 9 luni
Alte date:grupa a II-a perioadele 28.12.1981-30.06.1994 si 01.09.1994-31.03.2001 comfirmate si de adeverinta si de carnet de munca.
Intrebare:In anexa deciziei de pensionare in cap.F al 1 respectiv stagiul de cotizare realizat in gr.II(legea nr.3/1977) apar 14 ani, 4 luni, 5 zile, este corect? Multumesc anticipat!
Nu avem toate datele pentru a analiza situatia prezentata de dv. Aparent este gresit pentruca daca intervalele mentionate de dv au fost lucrate in procent de 100 % in grupa de munca trebuia sa aveti in total un stagiu in grupa II de munca de 19 ani si 1 luna.
In acest caz supozitiile noastre sunt ca fie ati lucrat in grupele de munca in procent mai mic de 100 % (posibil 75%) fie nu vi s-a recunoscut toata perioada lucrata in gr II de munca.
In acest caz supozitiile noastre sunt ca fie ati lucrat in grupele de munca in procent mai mic de 100 % (posibil 75%) fie nu vi s-a recunoscut toata perioada lucrata in gr II de munca.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:da,procentul este 75%,cu precizarea ca primul interval este 28.12.1981-15.07.1994;
eu am toate datele introduse in programul dumneavoastra, calcul estimat pentru grupa este de 4,56091 si in decizie este de 3,20599 diferenta substantiala, de aici a plecat intrebarea;
Credeti ca am sansa sa obtin buletinul de calcul pentru ca am observat ca sunt foarte reticenti in a-l da ?
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:da,procentul este 75%,cu precizarea ca primul interval este 28.12.1981-15.07.1994;
eu am toate datele introduse in programul dumneavoastra, calcul estimat pentru grupa este de 4,56091 si in decizie este de 3,20599 diferenta substantiala, de aici a plecat intrebarea;
Credeti ca am sansa sa obtin buletinul de calcul pentru ca am observat ca sunt foarte reticenti in a-l da ?
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Verificand arhiva am gasit ca noi v-am verificat datele introduse in programul de calcul si tot noi v-am calculat si punctajul suplimentar pentru stagiul in grupa de munca in luna mai a acestui an si daca prin decizia de pensionare vi s-a acordat un punctaj mai mic pentru acest stagiu presupunem ca nu vi s-a recunoscut tot stagiul lucrat in gr II de munca precizat de dv sau nu au fost recunoscute veniturile introduse de dv in program in acea perioada.
Din cunostintele noastre toti cei care au cerut buletinul de calcul au primit un tabel cu datele introduse in calculul pensiei.
Din cunostintele noastre toti cei care au cerut buletinul de calcul au primit un tabel cu datele introduse in calculul pensiei.