Gen:M
Data nasterii:14 10 1964
Stagiul de cotizare:22 DE ANI GRUPA 1 MINERIT
Alte date: AM IESIT LA PENSIE IN ANI 2009 LUNA OCTOMBRIE
Intrebare:UNDE POT SA MA ADRESES PENTRU A CONTESTA DECIZIA DE PENSIONARE DUPA RECALCULARE PE HG 192 DEOARECE PUNCTAJUL ESTE MAI MIC CU TOATE CA SAU DAT SPORU DE GRUPE LA MINE IN 2009 SA IMPARIIT LA 20 IAR ACUM LA30 INTRE MINE SI COLEGU RECALCULAT PE LEGEA 155 ESTE ACUM O DIFERENTA DE 1 PUNC SAU 1000 LEI
Data nasterii:14 10 1964
Stagiul de cotizare:22 DE ANI GRUPA 1 MINERIT
Alte date: AM IESIT LA PENSIE IN ANI 2009 LUNA OCTOMBRIE
Intrebare:UNDE POT SA MA ADRESES PENTRU A CONTESTA DECIZIA DE PENSIONARE DUPA RECALCULARE PE HG 192 DEOARECE PUNCTAJUL ESTE MAI MIC CU TOATE CA SAU DAT SPORU DE GRUPE LA MINE IN 2009 SA IMPARIIT LA 20 IAR ACUM LA30 INTRE MINE SI COLEGU RECALCULAT PE LEGEA 155 ESTE ACUM O DIFERENTA DE 1 PUNC SAU 1000 LEI
Contestatiile pentru modul de calcul al pensiilor din sistemul public de pensii se face catre Comisia Centrala de Contestatii,
Aceasta contestatie se depune la registratura Casei teritoriale de pensii de care apartineti.
Pentru a avea sanse sa obtineti castig de cauza trebuie sa aduceti argumente serioase pe care noi nu vi le putem sugera si il rugam pe domnul Carp Mircea care este in aceiasi situatie cu dv sa isi spuna punctul de vedere.
Aceasta contestatie se depune la registratura Casei teritoriale de pensii de care apartineti.
Pentru a avea sanse sa obtineti castig de cauza trebuie sa aduceti argumente serioase pe care noi nu vi le putem sugera si il rugam pe domnul Carp Mircea care este in aceiasi situatie cu dv sa isi spuna punctul de vedere.
Cateva precizari:
Eu nu ma aflu chiar in aceasta situatie
Adica:
Din anumite motive nu am pretentia de a primi majorarea de 50% aferenta grupei I, la stagiul complet de 20 de ani pe care l-am castigat in instanta.
Eu imi doresc doar sa nu-mi scada punctajul mediu anual aflat in plata.
Ce sunt eu hotarat sa fac la acest moment in care nu am intrat in posesia deciziei de recalculare:
-As cere casei locale anularea deciziei in baza art.106(3) din legea 263/2010
-As contesta decizia doar ca procedura prealabila insituita de art.149(1) din legea 263/2010
Sansele de a se modifica ceva la comisie in aceasta speta sunt egale cu zero.
Dupa doua luni (60 de zile) as deschide actiune in instanta.
Dupa primirea deciziei este posibil sa am alte idei pentru calea de urmat.
Eu nu ma aflu chiar in aceasta situatie
Adica:
Din anumite motive nu am pretentia de a primi majorarea de 50% aferenta grupei I, la stagiul complet de 20 de ani pe care l-am castigat in instanta.
Eu imi doresc doar sa nu-mi scada punctajul mediu anual aflat in plata.
Ce sunt eu hotarat sa fac la acest moment in care nu am intrat in posesia deciziei de recalculare:
-As cere casei locale anularea deciziei in baza art.106(3) din legea 263/2010
-As contesta decizia doar ca procedura prealabila insituita de art.149(1) din legea 263/2010
Sansele de a se modifica ceva la comisie in aceasta speta sunt egale cu zero.
Dupa doua luni (60 de zile) as deschide actiune in instanta.
Dupa primirea deciziei este posibil sa am alte idei pentru calea de urmat.