Gen:M
Data nasterii:1956
Stagiul de cotizare:46
Alte date:Pensionar din iunie 2017 de drept
Intrebare:Buna ziua,
Am iesit la pensie la limita de varsta ajutat si de grupele 1 si 2.
Acum sunt bolnav si ma tratez de o boala rara-care face parte din neoplazii.
As putea sa beneficiez si de alta pensie pe langa cea de limita de varsta pe care o am?
Am cerut de la doctor referatul pentru boala si toate analizele facute la dansul si din care reiese tot.
De ce alt tip de pensie as putea sa mai beneficiez?
Multumesc!
Data nasterii:1956
Stagiul de cotizare:46
Alte date:Pensionar din iunie 2017 de drept
Intrebare:Buna ziua,
Am iesit la pensie la limita de varsta ajutat si de grupele 1 si 2.
Acum sunt bolnav si ma tratez de o boala rara-care face parte din neoplazii.
As putea sa beneficiez si de alta pensie pe langa cea de limita de varsta pe care o am?
Am cerut de la doctor referatul pentru boala si toate analizele facute la dansul si din care reiese tot.
De ce alt tip de pensie as putea sa mai beneficiez?
Multumesc!
Din sistemul public de pensii se poate beneficiaza de o singura pensie si daca aveti pensie pentru limita de varsta nu mai puteti beneficia si de alta pensie.
Va dorim multa sanatate
Va dorim multa sanatate
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Mergeti in orasul dvs la Directia pentru Asistenta Sociala (DGASPC)cu actele pe care le aveti de unde puteti obtine indemnizatie de handicap.
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Mergeti in orasul dvs la Directia pentru Asistenta Sociala (DGASPC)cu actele pe care le aveti de unde puteti obtine indemnizatie de handicap.
Indemnizatia de handicap nu se obtine de la Directia pentru Asistenta Sociala a primariei ci pentru aceasta trebuie sa va adresati comisiei de incadrare in handicap a persoanelor adulte, de pe langa Consiliul Judetean de care apartine domiciliul dv si aceeasta sa va incadreze in unul din gradele de handicap.