Gen:M
Data nasterii:20.06.1956
Stagiul de cotizare:angajat din 19.01.1976
Alte date:
Intrebare:Va multumesc pentru raspuns! am insa o neclaritate; revin cu precizarea : m am angajat in 19.01.1976, iar dupa doua luni de serviciu am plecat militar(1 an si 4 luni), dupa care am revenit la serviciu. Daca cotizez 9 luni , implinesc 43 de ani cu armata cu tot. La ce data pot sa ma pensionez fara penalizare?
cu respect,
Data nasterii:20.06.1956
Stagiul de cotizare:angajat din 19.01.1976
Alte date:
Intrebare:Va multumesc pentru raspuns! am insa o neclaritate; revin cu precizarea : m am angajat in 19.01.1976, iar dupa doua luni de serviciu am plecat militar(1 an si 4 luni), dupa care am revenit la serviciu. Daca cotizez 9 luni , implinesc 43 de ani cu armata cu tot. La ce data pot sa ma pensionez fara penalizare?
cu respect,
Pentru a beneficia de pensie anticipata, nediminuata, trebuie sa aveti stagiul de cotizare de 43 ani fara a lua in calcul stagiul de cotizare asimilat pentru stagiul militar si nici perioada facultatii facute la seral, insa in mesajul anterior nu ati mentionat ca stagiul militar l-ati efectuat dupa angajarea din 19 ianuarie 1976.
Dupa aceasta precizare rezulta ca pentru realizarea stagiului de cotizare de 43 ani trebuie sa mai lucrati cca 2 ani si 1 luna (2 ani si 20 zile).
Dupa aceasta precizare rezulta ca pentru realizarea stagiului de cotizare de 43 ani trebuie sa mai lucrati cca 2 ani si 1 luna (2 ani si 20 zile).