Gen:F
Data nasterii: 16.11.1961
Stagiul de cotizare:38 ani
Alte date:
Intrebare:As dori sa ma pensionez anticipat partial la data de 16.01.2019, am incercat sa fac un calcul estimativ al pensiei dar nu ma descurc cu "Sporul de vechime" Restul dateleor le-am trecut din carnetul de munca si de pe situl CNPP.
Va multumesc daca ma puteti ajuta.
Data nasterii: 16.11.1961
Stagiul de cotizare:38 ani
Alte date:
Intrebare:As dori sa ma pensionez anticipat partial la data de 16.01.2019, am incercat sa fac un calcul estimativ al pensiei dar nu ma descurc cu "Sporul de vechime" Restul dateleor le-am trecut din carnetul de munca si de pe situl CNPP.
Va multumesc daca ma puteti ajuta.
Am verificat datele introduse de dv in program si avem urmatoarele observatii :
1 Nu ati introdus sporul de vechime inainte de 01 aprilie 1992, care se acorda automat (presupunem ca la aceasta va referiti dv) si care trebuie introdus asa cum explicam pe forum la pagina de la adresa de mai jos:
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Corect pentru dv este urmatorul spor de vechime
Intre septembrie 1983 - aprilie 1985 3 %
Intre mai1985 - aprilie 1990 6 %
Intre mai 1990 - martie 1992 9 %
Daca in aceasta perioada mai aveti si alte sporuri in % le cumulati
2 In luna septembrie 2001 ati selectat codul “O “ care inseamna salariu orar si ati introdus salariu lunar echivalent in coloana salariu orar. Aceasta este de fapt eroarea mare insa nu afecteaza mult calculul pentruca nu se face decat in o luna.
1 Nu ati introdus sporul de vechime inainte de 01 aprilie 1992, care se acorda automat (presupunem ca la aceasta va referiti dv) si care trebuie introdus asa cum explicam pe forum la pagina de la adresa de mai jos:
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Corect pentru dv este urmatorul spor de vechime
Intre septembrie 1983 - aprilie 1985 3 %
Intre mai1985 - aprilie 1990 6 %
Intre mai 1990 - martie 1992 9 %
Daca in aceasta perioada mai aveti si alte sporuri in % le cumulati
2 In luna septembrie 2001 ati selectat codul “O “ care inseamna salariu orar si ati introdus salariu lunar echivalent in coloana salariu orar. Aceasta este de fapt eroarea mare insa nu afecteaza mult calculul pentruca nu se face decat in o luna.