Gen:M
Data nasterii:23.04.1957
Stagiul de cotizare:36 ani si 4 luni
Alte date:
Intrebare:Am primit decizia de pensionare
Am introdus in programul de calcul lapensie.com datele pe care le-au introdus cei de la casa de pensii Dolj ( din buletinul de calcul ) si mi-a iesit o fiferenta de 20 lei .
Calculul lor a iesit1988 iar cu programul lapensie 2008 .
Data nasterii:23.04.1957
Stagiul de cotizare:36 ani si 4 luni
Alte date:
Intrebare:Am primit decizia de pensionare
Am introdus in programul de calcul lapensie.com datele pe care le-au introdus cei de la casa de pensii Dolj ( din buletinul de calcul ) si mi-a iesit o fiferenta de 20 lei .
Calculul lor a iesit1988 iar cu programul lapensie 2008 .
Ati facut o eroare la introducerea datelor pentruca nu ati citit precizarile facute de noi la rubrica “Punctaj suplimentar grupa de munca†din pagina de intrare in program. In precizari se spune ca daca ati selectat grupa de munca in program nu trebuie sa mai introduceti punctaj in rubrica din pagina de intrare. Dv introducand si punctaj in pagina de intrare si selectand si grupa de munca in program ati introdus de doua ori punctajul suplimentar. Aceasta eroare are o influenta de 16 lei deci eliminand-o ajungeti la o valoare a pensiei de 1992 deci o diferenta de 4 lei. Aceasta diferenta nu putem sa o explicam insa aceasta este o eroare de calcul de 0,2 % pe care noi o consideram a fi foarte buna.