Gen:
Data nasterii:1965
Stagiul de cotizare:51
Alte date:
Intrebare:
Am lucrat 30 de ani in grupa specialala 3 ani jumate in conditii deosebite plus armata.am lucrat la Arcelor mittal hunedoara pe schimburi. Am iesit la pensie in anul 2018.
Va rog sa-mi spuneti daca intru la recalculare adica sa mi se imparta punctajul la 25 in loc de 35 cum este acum.
Data nasterii:1965
Stagiul de cotizare:51
Alte date:
Intrebare:
Am lucrat 30 de ani in grupa specialala 3 ani jumate in conditii deosebite plus armata.am lucrat la Arcelor mittal hunedoara pe schimburi. Am iesit la pensie in anul 2018.
Va rog sa-mi spuneti daca intru la recalculare adica sa mi se imparta punctajul la 25 in loc de 35 cum este acum.
Reducerea stagiilor complete de cotizare pentru cei care au iesit la pensie dupa 01 ianuarie 2011 si au lucrat in intreprinderile nominalizate in anexa 3 la legea pensiilor 263/2010 (intreprinderea la care ati lucrat dv se afla nominalizata in aceasta anexa la pozitia 25) se face daca au lucrat in activitatile nominalizate in anexa 2 la legea pensiilor 263/2010 la pozitiile 7, 23 si 25. Va rugam sa facet verificarea daca activitatea dv corespunde cu una din activitatile nominalizate la aceste pozitii. Daca nu reusiti reveniti si ne precizati clar activitatea pe care ati desfasurat-o cu precizarea perioadei in care ati lucrat daca ati lucrat in mai multe activitati.