Gen:F
Data nasterii:06.02.1954
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Sunt pensionata la limita de vârstă din octombrie 2013 și acum am observat că nu mi s-au luat în calcul perioada de 9 luni șomaj. Am depus adeverință la CJP in 27.03.a.c. Când ar trebui sa primesc noua decizie recalculare pensie și de când se va pune in plată?
Data nasterii:06.02.1954
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Sunt pensionata la limita de vârstă din octombrie 2013 și acum am observat că nu mi s-au luat în calcul perioada de 9 luni șomaj. Am depus adeverință la CJP in 27.03.a.c. Când ar trebui sa primesc noua decizie recalculare pensie și de când se va pune in plată?
Prevederile legii pensiilor 263/2010 stabilesc ca sa primiti decizia de recalculare in termen de 45 zile de la data depunerii cererii de recalculare, dar din cauza birocratiei si a numeroaselor dosare de recalculare aflate in lucru la casa de pensii acest termen va fi depasit.
Punerea in plata a deciziei de recalculare se face de la data depunerii cererii de recalculare.
Punerea in plata a deciziei de recalculare se face de la data depunerii cererii de recalculare.