Gen:
Data nasterii:30.11.1956
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:in luna martie mi-a sosit decizia de recalculare a pensiei dar EU primeSc in continuare Suma calculata initial si nu Cea in urma recalcularii.ce trebuie sa fac?
Data nasterii:30.11.1956
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:in luna martie mi-a sosit decizia de recalculare a pensiei dar EU primeSc in continuare Suma calculata initial si nu Cea in urma recalcularii.ce trebuie sa fac?
De obicei aceasta se intampla la cei care la recalculare rezulta o pensie mai mica.
Daca dupa recalculare pensia dv a rezultat mai mare si nu a fost aplicata in luna urmatoare celei in care ati primit decizia mergeti la ghiseul Casei teritoriale de pensii si cereti explicatii si daca acestea nu sunt acceptabile depuneti o contestatie catre Comisia Centrala de Contestatii. Contestatia se depune la registratura Casei de pensii de care apartineti.
Daca dupa recalculare pensia dv a rezultat mai mare si nu a fost aplicata in luna urmatoare celei in care ati primit decizia mergeti la ghiseul Casei teritoriale de pensii si cereti explicatii si daca acestea nu sunt acceptabile depuneti o contestatie catre Comisia Centrala de Contestatii. Contestatia se depune la registratura Casei de pensii de care apartineti.
In 2017 am iesit la pensie cu 900 lei pentiu ca imi lipseau acte doveditoare de la fabrica...dupa un An si mai bine Au sosit si le-am depus cerand recalculare. ..mi-a sosit decizia marind pensia la 1300 dar doar Pe hartie caci EU primesc in continuare Din martie talon cu 900 lei
In acest caz asa cum v-am indicat in raspunsul anterior mergeti la ghiseul Casei teritoriale de pensii si cereti explicatii si daca acestea nu sunt acceptabile depuneti o contestatie catre Comisia Centrala de Contestatii. Contestatia se depune la registratura Casei de pensii de care apartineti.