Gen:F
Data nasterii:8.10.1962
Stagiul de cotizare:
Alte date: 482 luni cotizare
Am lucrat 13 ani si 6 luni in grupa I de munca si 6 ani si 4 luni in grupa a II a de munca
Intrebare: Am introdus datele necesare in programul de calculare a pensiei, disponibil pe site, si a rezultat o anumita valoare.
Este necesar sa completez si la rubrica Indice de corectie cu 1,20.
Daca as depune dosarul de pensionare anul acesta as putea beneficia si de acest indice ?
Multumesc
Stagiul de cotizare:
Am lucrat 13 ani si 6 luni in grupa I de munca si 6 ani si 4 luni in grupa a II a de munca
Intrebare: Am introdus datele necesare in programul de calculare a pensiei, disponibil pe site, si a rezultat o anumita valoare.
Daca as depune dosarul de pensionare anul acesta as putea beneficia si de acest indice ?
Multumesc
Jipa Livisoara :
Gen:F
Stagiul de cotizare:
Multumesc
Da, sigur, se introduce indicele de corecție corespunzător anului în care se depune dosarul și se cunoaște valoarea acestuia.
Domnul Gica are dreptate.
Daca depuneti dosarul in anul 2019 introduceti indicele de corectie 1.20
Am verificat datele introduse de dv in program si nu am observat decat erori mici care nu va influenteaza major rezultatul calculului.
Daca depuneti dosarul in anul 2019 introduceti indicele de corectie 1.20
Am verificat datele introduse de dv in program si nu am observat decat erori mici care nu va influenteaza major rezultatul calculului.