Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua. Sunt pensionar. Ce acte trebuie sa solicit la Casa de Pensii pt a putea verifica daca pensia pe care o primesc a fost calculata corect. Stiu ca unul dintre documente este Buletinul de calcul pensie, dar nu le stiu pe celelalte. Cu aceste acte intentionez sa contactez un consultant pentru verificare corectitudine calcul intrucat am suspiciuni si neclaritati. Va multumesc.
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua. Sunt pensionar. Ce acte trebuie sa solicit la Casa de Pensii pt a putea verifica daca pensia pe care o primesc a fost calculata corect. Stiu ca unul dintre documente este Buletinul de calcul pensie, dar nu le stiu pe celelalte. Cu aceste acte intentionez sa contactez un consultant pentru verificare corectitudine calcul intrucat am suspiciuni si neclaritati. Va multumesc.
Noi consideram ca este suficient daca cereti Buletinul de calcul al pensiei.
Dumitrascu Nicu :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Pe lângă Buletinul de calcul mai trebuia sa primiți și :
-Date privitoare la activitatea în munca, în care se poate vedea Stagiul real luat în considerare, sporuri de vechime, ensia suplimentara,
-Punctaje anuale, care se pot calcula sau compara cu date din fisa online dacă aveți cont online la CNPP.