Gen:F
Data nasterii:02.03.1960
Stagiul de cotizare:40 ani
Alte date:nu am
Intrebare:Daca am depus dosarul de pensionare pe data de 30.03.2020, o sa am penalizare la pensie? Daca DA, cat ar fi procentul de penalizare? Va multumesc. Precizez ca nu am primit inca decizia de la CASA DE PENSIONARE.
Data nasterii:02.03.1960
Stagiul de cotizare:40 ani
Alte date:nu am
Intrebare:Daca am depus dosarul de pensionare pe data de 30.03.2020, o sa am penalizare la pensie? Daca DA, cat ar fi procentul de penalizare? Va multumesc. Precizez ca nu am primit inca decizia de la CASA DE PENSIONARE.
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 02 noiembrie 2021 la varsta standard de pensionare de 61 ani si 8 luni, stagiul complet de cotizare de 31 ani si 8 luni si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
Daca la data depunerii dosarului de pensionare , 30 martie 2020, ati avut stagiul de cotizare realizat de 40 ani ati avut dreptul la pensie anticipata, nediminuata. Deci pensia dv nu va fi diminuata.
Daca la data depunerii dosarului de pensionare , 30 martie 2020, ati avut stagiul de cotizare realizat de 40 ani ati avut dreptul la pensie anticipata, nediminuata. Deci pensia dv nu va fi diminuata.