Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: nu reusesc sa accesez programul de calcul,se afiseaza eroare
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: nu reusesc sa accesez programul de calcul,se afiseaza eroare
Intrarea in program pentru cei care au deja cont deschis, cum este cazul dv, se face din pagina principala a site-ului facand click pe “Calcul pensie†sau “Logare/Inregistrareâ€. In fereastra care se deschide completati rubricile Email si Parola corespunzatoare contului. Daca la completarea acestora ati comis o eroare apare acest mesaj. Verificati inca odata, iar daca ati uitat parola faceti click pe “Ati uitat parola?†si aceasta este trimisa pe Emailul dv.
Am urmat pasii indicati, insa sub nicio forma aplicatia nu ma lasa sa ma loghez. Aveam fisa completata pe mai multi ani, iar acum nu o mai pot accesa. Nici butonul de trimitere a unei noi parole nu imi merge, desi am dat toate permisiunile necesare site-ului... Ce solutie imi recomandati, fara sa pierd datele deja incarcate ?
Pentru doamna Stela
Am verificat procedura de logare si a rezultat ca aceasta functioneaza corect.
Am observat ca dv aveti numai un cont nou care poate fi folosit.
Daca ati avut un cont vechi completat cu date acesta nu a fost accesat o perioada mai mare de 3 ani si a fost sters, asa cum avertizam pe pagina de logare.
Am verificat procedura de logare si a rezultat ca aceasta functioneaza corect.
Am observat ca dv aveti numai un cont nou care poate fi folosit.
Daca ati avut un cont vechi completat cu date acesta nu a fost accesat o perioada mai mare de 3 ani si a fost sters, asa cum avertizam pe pagina de logare.