calculul numarului de puncte realizat lunar pentru primul an de angajare
Scris de: Bazac Margareta la data: 06/02/2009 3:58pm
Scris de: Bazac Margareta la data: 06/02/2009 3:58pm
Gen: Feminin
Data nasterii: 20 mai 1950
Stagiul de cotizare: 36 ani si 7 luni
Alte date:
Intrebare: Cum se calculeaza numarul de puncte realizat lunar in cazul primului an de angajare? Se imparte tot la 12 (luni pe an) sau doar la numarul de luni in care s-a lucrat? De exemplu, eu am lucrat in 1972 doar 4 luni, din septembrie pana in decembrie. Impart la 4 sau la 12?
Aceeasi intrebare este valabila si pentru ultimul an de lucru, cand am lucrat doar 3 luni.
Va multumesc anticipat.
Margareta Bazac.
Data nasterii: 20 mai 1950
Stagiul de cotizare: 36 ani si 7 luni
Alte date:
Intrebare: Cum se calculeaza numarul de puncte realizat lunar in cazul primului an de angajare? Se imparte tot la 12 (luni pe an) sau doar la numarul de luni in care s-a lucrat? De exemplu, eu am lucrat in 1972 doar 4 luni, din septembrie pana in decembrie. Impart la 4 sau la 12?
Aceeasi intrebare este valabila si pentru ultimul an de lucru, cand am lucrat doar 3 luni.
Va multumesc anticipat.
Margareta Bazac.
Re: calculul numarului de puncte realizat lunar pentru primul an de angajare
Scris de: la pensie la data: 06/03/2009 5:14am
Scris de: la pensie la data: 06/03/2009 5:14am
Indiferent de numarul de luni lucrate intr-un an, suma punctajelor lunare se imparte la 12, pentru a face calculul punctajului mediu anual.
Deci si la primul an si la ultimul punctajul anual se calculeaza prin impartire la 12.
Deci si la primul an si la ultimul punctajul anual se calculeaza prin impartire la 12.