Gen: feminin
Data nasterii:16.02.1963
Stagiul de cotizare:33
Alte date:
Intrebare:In data de 1.06 2020,firma angajatoare mi.a micșorat norma la 4 ore și modificat contractul de munca.In data de 15.07.2020 eu am înaintat dosarul de pensionare,mă afectează asta cu ceva??Menționez că ei au hotărât asta.
Data nasterii:16.02.1963
Stagiul de cotizare:33
Alte date:
Intrebare:In data de 1.06 2020,firma angajatoare mi.a micșorat norma la 4 ore și modificat contractul de munca.In data de 15.07.2020 eu am înaintat dosarul de pensionare,mă afectează asta cu ceva??Menționez că ei au hotărât asta.
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta, fara reducerea varstei de pensionare pentru stagiul in grupa de munca, in data de 16 iulie 2025 la varsta standard de pensionare de 62 ani si 5 luni si stagiul complet de cotizare de 33 ani.
Din punct de vedere al pensiei va afecteaza numai pentru faptul ca in perioada scurta in care ati lucrat cu jumatate de norma in calculul pensiei intra o suma mai mica dar aceasta influenta este mica.
Din punct de vedere al pensiei va afecteaza numai pentru faptul ca in perioada scurta in care ati lucrat cu jumatate de norma in calculul pensiei intra o suma mai mica dar aceasta influenta este mica.