Gen:F
Data nasterii:16.09.1960
Alte date:
Stagiul de cotizare:40 ani
Intrebare:
Buna ziua !Va rog frumos si respectuos daca puteti sa ne raspundeti:Parintii mei ambii decedati au fost beneficiari ai legii 189/2000 ,au fost stramutati in BULGARIA ,noi copii urmasii lor putem beneficia de prevederile legii 117/2020!? daca da, ce trebuie ca documente sa depunem la Casa de pensii .Multumesc frumos !
Cu deosebita stima si multa consideratie, Leanca Niculina
Data nasterii:16.09.1960
Alte date:
Stagiul de cotizare:40 ani
Intrebare:
Buna ziua !Va rog frumos si respectuos daca puteti sa ne raspundeti:Parintii mei ambii decedati au fost beneficiari ai legii 189/2000 ,au fost stramutati in BULGARIA ,noi copii urmasii lor putem beneficia de prevederile legii 117/2020!? daca da, ce trebuie ca documente sa depunem la Casa de pensii .Multumesc frumos !
Cu deosebita stima si multa consideratie, Leanca Niculina
Regretam ca nu va putem raspunde deoarece noi am urmarit legislatia in acest domeniu numai din punct de vedere al drepturilor la pensie si din acest punct de vedere nu aveti drepturi pentru faptul ca sunteti mostenitori ai unor parinti deportati.
Dacă părinții au fost strămutați după anul 1945 atunci beneficiați trebuie sa mergeți prima dată la Asociația refugiaților și deportaților de pe raza de domiciliu cu hotărârea în baza căreia a primit pensia părinții și acolo primiți toate informațiile.