Gen: M
Data nasterii: 23.05.1959
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Veniturile, din perioada de somaj, cum se trece in aceast program, de calcul al pensiei ?. Se trec veniturile sau nu ?. Din 9.07.2020 sunt in somaj si am depus dosarul de pensionare anticipata partial in 13.11.2020 (in continuare am ajutorul de somaj, pana la aparitia deciziei de pensionare.
Multumesc frumos.
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Veniturile, din perioada de somaj, cum se trece in aceast program, de calcul al pensiei ?. Se trec veniturile sau nu ?. Din 9.07.2020 sunt in somaj si am depus dosarul de pensionare anticipata partial in 13.11.2020 (in continuare am ajutorul de somaj, pana la aparitia deciziei de pensionare.
Multumesc frumos.
Liviu Domuta :
Gen: M
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Multumesc frumos.
În programul de calcul al pensiei se trec veniturile brute, la fel și la somaj.
Pe perioada lucrata se intoduc veniturile brute pentru care s-a platit CAS in perioada dupa 01 aprilie 2001 iar inainte de aceasta data se introduc salariile tarifare + sporurile cu caracter permanent.
Pe perioada somajului se introduc sumele de care ati beneficiat din fondul de somaj.
Pe perioada somajului se introduc sumele de care ati beneficiat din fondul de somaj.