Gen: feminin
Data nasterii:12.12.1960
Stagiul de cotizare:33 ani 4 luni 3 zile
Alte date:
Intrebare:In urma introducerii datelor pe site-ul acesta a rezultat un punctaj de 1,932 corectat cu indicele de corectie 1,41de. Prin decizia de pensionare mi s-a comunicat un punctaj de 1,78148, ceea ce inseamna o diferenta de 217 lei. Este o diferenta destul de mare si nu imi explic de ce. Poate fi o greseala de calcul la baza deciziei?
Alte date:
Intrebare:In urma introducerii datelor pe site-ul acesta a rezultat un punctaj de 1,932 corectat cu indicele de corectie 1,41de. Prin decizia de pensionare mi s-a comunicat un punctaj de 1,78148, ceea ce inseamna o diferenta de 217 lei. Este o diferenta destul de mare si nu imi explic de ce. Poate fi o greseala de calcul la baza deciziei?
MARIA B. :
Gen: feminin
Alte date:
Confruntați datele introduse de dumneavoastră în program cu cele din decizia de pensionare, fisele cu stagii de cotizare, precum și fisa cu punctaje anuale.
În program puteți vedea date le dând click pe "Date introduse".
Am verificat datele introduse de dv in programul de calcul si nu putem sa va precizam din ce cauza apare diferenta deoarece am observat multe erori facute de dv la introducerea datelor si din aceasta cauza presupunem ca diferenta se datoreaza faptului ca dv ati introdus in calcul date diferite fata de Casa de pensii si credem ca domnul gica are dreptate cand va sfatuieste sa analizati datele care trebuie introduse in calcul. Pentru aceasta insa trebuie sa aveti buletinul de calcul al pensiei care ar fi trebuit sa fie atasat deciziei de pensionare. Daca nu a fost atasat trebuie sa il cereti.
Erori observate de noi la datele introduse :
1Ati introdus in program perioada facultatii incepand cu luna aprilie iar anul universitar incepe cu luna Octombrie.
2 Nu ati introdus sporul de vechime inainte de 01 aprilie 1992, care se acorda automat, asa cum explicam noi pe forum la pagina de la adresa de mai jos:
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Corect pentru dv este urmatorul spor de vechime
Intre septembrie 1987 - august 1989 3 %
Intre septembrie 1989 - martie 1992 6 %
Prin eliminarea acestei erori creste diferenta.
3 Pe o anumita perioada ati introdus sporuri in suma fixa care difera mult de o luna la alta, sporuri care nu stim daca sunt corecte.
4 Daca ati primit decizia in aceasta perioada inseamna ca ati depus dosarul de pensie inainte de sfarsitul anului si in acest caz Casa de pensii a luat in calcul castigurile pana la data depunerii dosarului iar dv ati introdus in calcul inclusiv in luna decembrie 2020.
Erori observate de noi la datele introduse :
1Ati introdus in program perioada facultatii incepand cu luna aprilie iar anul universitar incepe cu luna Octombrie.
2 Nu ati introdus sporul de vechime inainte de 01 aprilie 1992, care se acorda automat, asa cum explicam noi pe forum la pagina de la adresa de mai jos:
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Corect pentru dv este urmatorul spor de vechime
Intre septembrie 1987 - august 1989 3 %
Intre septembrie 1989 - martie 1992 6 %
Prin eliminarea acestei erori creste diferenta.
3 Pe o anumita perioada ati introdus sporuri in suma fixa care difera mult de o luna la alta, sporuri care nu stim daca sunt corecte.
4 Daca ati primit decizia in aceasta perioada inseamna ca ati depus dosarul de pensie inainte de sfarsitul anului si in acest caz Casa de pensii a luat in calcul castigurile pana la data depunerii dosarului iar dv ati introdus in calcul inclusiv in luna decembrie 2020.