Gen:F
Data nasterii:25.01.1960
Stagiul de cotizare:40
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Am introdus toate datele in program dar nu stiu care sunt procentele aferente sporului de vechime. M-am angajat la 1 august 1977.
Va multumesc
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Am introdus toate datele in program dar nu stiu care sunt procentele aferente sporului de vechime. M-am angajat la 1 august 1977.
Va multumesc
MATEESCU GABY :
Gen:F
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Va multumesc
Pentru a afla procentele pentru spor vechime va sfătuiesc sa faceți click pe "spor vechime", de deasupra, coloana a doua, rândul 3.
Raspunsul domnului Gica este corect
Sporul dv de vechime inainte de 01 aprilie 1992 este :
Intre august 1982 - august 1983 3 %
Intre septembrie - iulie 1987 6 %
Intre august 1987 - martie 1992 9 %
Pentru sporul de vechime dupa 01 aprilie 1992, precum si pentru celelalte sporuri cu caracter permanent, pana la includerea acestora in salariul inscris in carnetul de munca trebuie sa cereti adverinta de la angajator.
Avem dubii ca ati introdus corect codul "N" pe anumite perioade de timp
Corect este ca pe perioada in care ati lucrat sa selectati codul "L" si sa introduceti salariu iar pe perioada nelucrata sa introduceti codul "-" fara salariu.
Codul "N" se introduce in cazuri extreme in perioada lucrata in care nu cunoasteti salariu, dar este dezavantajos acest cod pentruca pe acea perioada programul ia in calcul salariul minim din acea perioada.
Sporul dv de vechime inainte de 01 aprilie 1992 este :
Intre august 1982 - august 1983 3 %
Intre septembrie - iulie 1987 6 %
Intre august 1987 - martie 1992 9 %
Pentru sporul de vechime dupa 01 aprilie 1992, precum si pentru celelalte sporuri cu caracter permanent, pana la includerea acestora in salariul inscris in carnetul de munca trebuie sa cereti adverinta de la angajator.
Avem dubii ca ati introdus corect codul "N" pe anumite perioade de timp
Corect este ca pe perioada in care ati lucrat sa selectati codul "L" si sa introduceti salariu iar pe perioada nelucrata sa introduceti codul "-" fara salariu.
Codul "N" se introduce in cazuri extreme in perioada lucrata in care nu cunoasteti salariu, dar este dezavantajos acest cod pentruca pe acea perioada programul ia in calcul salariul minim din acea perioada.