Gen: F
Data nasterii: 12.09.2021
Stagiul de cotizare: 35
Alte date:
Intrebare:buna ziua! spuneti-mi va rog, daca trebuie indeplinite simultan toate conditiile de pensionare anticipata partial sau daca, avand 35 ani de cotizatie si varsta de 54 ani in septembrie 2021, as putea aplica pentru pensionare, cu penalizarea aferenta? multumesc anticipat.
Data nasterii: 12.09.2021
Alte date:
Intrebare:buna ziua! spuneti-mi va rog, daca trebuie indeplinite simultan toate conditiile de pensionare anticipata partial sau daca, avand 35 ani de cotizatie si varsta de 54 ani in septembrie 2021, as putea aplica pentru pensionare, cu penalizarea aferenta? multumesc anticipat.
botila eugenia :
Data nasterii: 12.09.1967
Alte date:
botila eugenia :
botila eugenia :
Data nasterii: 12.09.1967
Alte date:
Pentru pensie anticipata partiala puteți depune cererea după 12 septembrie 2025 cu Stagiul de cotizare peste 35 ani, după împlinirea vârstei de 58 ani.
Pentru a afla mai multe la "Varsta de pensionare" de pe aceasta pagina a site-ului scrieti-va datele....
Aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta la varsta standard de pensionare de 63 ani si stagiul minim de cotizare de 15 ani, conditii pe care le indepliniti in data de 12 septembrie 2030.
Aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata, la varsta standard de pensionare de 58 ani si stagiul complet de cotizare de 35 ani, conditii pe care le indepliniti in data de 12 septembrie 2025.
Aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata, la varsta standard de pensionare de 58 ani si stagiul complet de cotizare de 35 ani, conditii pe care le indepliniti in data de 12 septembrie 2025.