documente angajator pentru dosar pensie
Scris de: Acrismaritei Camelia Alexandrina la data: 02/27/2021 10:08am
Scris de: Acrismaritei Camelia Alexandrina la data: 02/27/2021 10:08am
Gen:F
Data nasterii:15.01.1960
Stagiul de cotizare:27 ani
Alte date:
Intrebare:In baza unor hotarari judecatoresti angatorul a fost obligat la plata unor drepturi banesti,drepturi care s-au platit esalonat in perioada 2012-2015.Raporturile de munca au incetat in anul 2012.Ce document este obligat sa-mi elibereze angajatorul pentru ca sumele de bani incasate sa fie luate in considerare la calcularea pensiei ? Va multumesc !
Data nasterii:15.01.1960
Stagiul de cotizare:27 ani
Alte date:
Intrebare:In baza unor hotarari judecatoresti angatorul a fost obligat la plata unor drepturi banesti,drepturi care s-au platit esalonat in perioada 2012-2015.Raporturile de munca au incetat in anul 2012.Ce document este obligat sa-mi elibereze angajatorul pentru ca sumele de bani incasate sa fie luate in considerare la calcularea pensiei ? Va multumesc !
Daca pentru aceste sume angajatorul a platit contributie de asigurari sociale (CAS) nu trebuie sa depuneti adeverinta pentru a intra in calculul pensiei pentruca aceste sume au fost transmise de angajator la Casa de pensii prin situatia numita REVISAL.
Gen:F
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Dar nu trebuie depuse nici adeverințe corespunzătoare perioadei 1984-2010?
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Dar nu trebuie depuse nici adeverințe corespunzătoare perioadei 1984-2010?
In intrebarea anterioara a fost vorba de sume obtinute de dv dupa 01 aprilie 2001
Daca aveti sume castigate inainte de 01 aprilie 2001 si care nu sunt inscrise in carnetul de munca (cu exceptia sporului de vechime in perioada anterioara datei de 01 aprilie 1992) trebuie sa le dovediti prin adeverinte eliberate de angajator.
Daca aveti sume castigate inainte de 01 aprilie 2001 si care nu sunt inscrise in carnetul de munca (cu exceptia sporului de vechime in perioada anterioara datei de 01 aprilie 1992) trebuie sa le dovediti prin adeverinte eliberate de angajator.