Gen:f
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:In vederea completarii dosarului de pensionare, sporurile de care am beneficiat dupa data de 1 aprilie 2001,care nu sunt mentionate in cartea de munca, trebuie sa fie justificate cu adeverinta de la angajator, sau numai cele inainte de aceasta data?Va multumesc anticipat pentru raspuns
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:In vederea completarii dosarului de pensionare, sporurile de care am beneficiat dupa data de 1 aprilie 2001,care nu sunt mentionate in cartea de munca, trebuie sa fie justificate cu adeverinta de la angajator, sau numai cele inainte de aceasta data?Va multumesc anticipat pentru raspuns
Betty :
Gen:f
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Nu mai pentru sporuri sau alte venituri permanente, obținute înainte de 01 aprilie 2001 este nevoie de adeverinte doveditoare.
Pentru cele dobândite după această dată nu este nevoie, veniturile brute sunt în evidenta CNPP, fiind trecute în REVISAL.
Raspunsul domnului Gica este corect.
Pentru sporurile avute dupa data de 01 aprilie 2001 nu trebuie sa depuneti adeverinta.
Pentru sporurile avute dupa data de 01 aprilie 2001 nu trebuie sa depuneti adeverinta.
la pensie :
Raspunsul domnului Gica este corect.
Va multumesc pentru raspuns, numai ca eu sunt functionar public si nu suntem introdusi in Revisal, dar declaratia cu venitul total s-a depus in format electronic, conform legii, din 1 aprilie 2001. Oare este deajuns atunci evidentierea prin declaratie?
Va multumesc, inca o data, m-a ajutat foarte mult site-ul Dvs.!
Declaratia de care vorbiti dv si situatia REVISAL de care vorbim noi este aceeasi situatie.
la pensie :
Declaratia de care vorbiti dv si situatia REVISAL de care vorbim noi este aceeasi situatie.
In REVISAL nu sunt cuprinse si sporurile, numai tarifarul de incadrare.
Doamna Geta afirmatia dv este gresita.
Va rugam sa evitati sa interveniti pe subiecte pe care nu le cunoasteti.
Va rugam sa evitati sa interveniti pe subiecte pe care nu le cunoasteti.
geta :
la pensie :
In REVISAL nu sunt cuprinse si sporurile, numai tarifarul de incadrare.
Greșiți, în REVISAL apar veniturile brute lunare.