Gen:F
Data nasterii:22/01/1963
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua! Va rog sa mi spuneti daca perioada de concediu medical boala obisnuita intra in calculul stagiului de cotizare. Concret in perioada 2016 2019 am avut aproximativ 4 luni de medical.
Va multumesc
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua! Va rog sa mi spuneti daca perioada de concediu medical boala obisnuita intra in calculul stagiului de cotizare. Concret in perioada 2016 2019 am avut aproximativ 4 luni de medical.
Va multumesc
Cirease :
Gen:F
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Va multumesc
Normal, după lege, nu. Dar ca să fiți mai sigura puteți sa va faceți cont la CNPP, prin CJP și sa vedeți dacă vi s-a luat în calcul, pentru ca unele CJPuri ia în calcul orice CM, nu numai cele pentru accidente de munca sau boli profesionale.
Concediul pentru incapacitate temporara de munca (concediul medical) pentru boli obisnuite se asimileaza cu stagiul de cotizare numai in perioada inainte de 01 ianuarie 2005. Dupa 01 ianuarie 2005 au fost asimilate cu stagiul de cotizare numai concediile pentru incapacitate temporara de munca care se datoreaza accidentelor de munca sau bolilor profesionale.
Concret in cazul prezentat de dv nu se asimileaza.
Concret in cazul prezentat de dv nu se asimileaza.