Gen:F
Data nasterii: 05 Noiembrie 1963
Stagiul de cotizare: 36 ani si 6 luni
Alte date: Nu am avut grupe de munca.
Intrebare: Va rog frumos sa-mi faceti un calcul pentru toate genurile de pensii si sa-mi spuneti cam care ar fi penalizarea la o eventuala iesire la pensia anticipata partial. Va multumesc anticipat.
Data nasterii: 05 Noiembrie 1963
Stagiul de cotizare: 36 ani si 6 luni
Alte date: Nu am avut grupe de munca.
Intrebare: Va rog frumos sa-mi faceti un calcul pentru toate genurile de pensii si sa-mi spuneti cam care ar fi penalizarea la o eventuala iesire la pensia anticipata partial. Va multumesc anticipat.
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 05 mai 2026 la varsta standard de pensionare de 62 ani si 6 luni, stagiul complet de cotizare de 33 ani si 5 luni si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
In prezent aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata. Diminuarea depinde de numarul de luni de anticipare si de numarul de ani intregi cu care este depasit stagiul complet de cotizare la data depunerii dosarului.
Daca o cereti in data de 05 iunie 2021 diminuarea este de 20,65 % .
In prezent aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata. Diminuarea depinde de numarul de luni de anticipare si de numarul de ani intregi cu care este depasit stagiul complet de cotizare la data depunerii dosarului.
Daca o cereti in data de 05 iunie 2021 diminuarea este de 20,65 % .