Anul nasterii mele este 1965,luna aprilie,pot beneficia de pensie anticipata partiala? Cat ar putea fii aceasta estimativ? Mentionez ca am o vechime in munca de 37 de ani.
Scris de: Visan Luminita la data: 05/23/2021 4:36pm
Scris de: Visan Luminita la data: 05/23/2021 4:36pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Re: Anul nasterii mele este 1965,luna aprilie,pot beneficia de pensie anticipata partiala? Cat ar putea fii aceasta estimativ? Mentionez ca am o vechime in munca de 37 de ani.
Scris de: la pensie la data: 05/24/2021 5:24am
Scris de: la pensie la data: 05/24/2021 5:24am
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in luna februarie 2028 la varsta standard de pensionare de 62 ani si 10 luni, stagiul complet de cotizare de 34 ani si 1 luna si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
Aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata la varsta de 57 ani si 10 luni adica in luna februarie 2023. Diminuarea depinde de numarul de luni de anticipare si de numarul de ani intregi cu care este depasit stagiul complet de cotizare la data depunerii dosarului.
Nu putem aprecia valoarea pensiei deoarece aceasta depinde de salariile castigate de dv pe toata perioada lucrata.
Aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata la varsta de 57 ani si 10 luni adica in luna februarie 2023. Diminuarea depinde de numarul de luni de anticipare si de numarul de ani intregi cu care este depasit stagiul complet de cotizare la data depunerii dosarului.
Nu putem aprecia valoarea pensiei deoarece aceasta depinde de salariile castigate de dv pe toata perioada lucrata.