Gen:
Data nasterii:28.08.1963
Stagiul de cotizare:35
Alte date:
Intrebare:Buna ziua.Din motive intemeiate mi-am dat demisia (am decizie pensie anticipata) dar nefiind in localitate nu pot sa duc decizia la casa de pensii.Intrebare-pot depune decizia cand vreau/pot .Multumesc.
Alte date:
Intrebare:Buna ziua.Din motive intemeiate mi-am dat demisia (am decizie pensie anticipata) dar nefiind in localitate nu pot sa duc decizia la casa de pensii.Intrebare-pot depune decizia cand vreau/pot .Multumesc.
Rus Marieta :
Gen:
Alte date:
La CJP, dacă ați primit decizia de pensionare anticipata, trebuie sa duceți adeverință sau orice act care arata încetarea activitatii, act care îl puteți depune oricând, nefiind termen, punerea în plata se va face din data când depuneti acest act.
Dovada incetarii activitatii o puteti depune cand vreti dv insa trebuie sa luati in calcul ca pensia anticipata nu se pune in plata de la data incetarii activitatii ci de la data depunerii dovezii de incetare a activitatii la casa de pensii.