Gen:M
Data nasterii:18.07.1959
Stagiul de cotizare:29 ani 7 luni și 10 zile
Alte date:În stagiul de mai sus este cuprinsa si grupa a ll-a de muncă. În plus am mai lucrat cu acte legale in Franța un an, am efectuat stagiul militar 9 luni și am 5 ani de facultate la zi.
Intrebare:Cand ma pot pensiona la limita de varsta? Dar anticipat?
Alte date:În stagiul de mai sus este cuprinsa si grupa a ll-a de muncă. În plus am mai lucrat cu acte legale in Franța un an, am efectuat stagiul militar 9 luni și am 5 ani de facultate la zi.
Munteanu Adrian :
Gen:M
Alte date:În stagiul de mai sus este cuprinsa si grupa a ll-a de muncă, respectiv 10 ani şi 15 zile. În plus am mai lucrat cu acte legale in Franța un an, am efectuat stagiul militar 9 luni și am 5 ani de facultate la zi.
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta, fara reducerea varstei de pensionare pentru stagiul in grupa de munca, in data de 18 iulie 2024 la varsta standard de pensionare de 65 ani si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
Pentru a va face calculul reducerii varstei de pensionare pentru stagiul de cotizare lucrat in grupa II de munca va rugam sa reveniti, sa explicati clar ce perioada ati lucrat in grupa de munca si daca in stagiu de cotizare ati introdus si stagiul suplimentar aferent stagiului de cotizare lucrat in grupa de munca.
Nu puteti beneficia de pensie anticipata partiala.
Pentru a va face calculul reducerii varstei de pensionare pentru stagiul de cotizare lucrat in grupa II de munca va rugam sa reveniti, sa explicati clar ce perioada ati lucrat in grupa de munca si daca in stagiu de cotizare ati introdus si stagiul suplimentar aferent stagiului de cotizare lucrat in grupa de munca.
Nu puteti beneficia de pensie anticipata partiala.