Gen: feminin
Data nasterii:19 07 1961
Stagiul de cotizare:40 ani și 4 luni
Alte date:
Intrebare:in prezent am pensie anticipată fara penalizare,in 2022 luna 4 trec la pensie limita de vârstă,se mai recalculează ceva? sau mai trebuie făcut ceva?, mulțumesc
Alte date:
Intrebare:in prezent am pensie anticipată fara penalizare,in 2022 luna 4 trec la pensie limita de vârstă,se mai recalculează ceva? sau mai trebuie făcut ceva?, mulțumesc
Maria.C :
Gen: feminin
Alte date:
La iesirea la pensie limita de vârstă vi se vor adăuga în calcul eventualele perioade de după depunerea dosarului de pensionare anticipata lucrate pana la depunerea incetarii activității, care nu au fost luate în calcul.
Daca nu aveți documente de depus nu trebuie sa mai faceți nimic, acele perioade se iau din REVISAL.
Trecerea de la pensie anticipata la pensie pentru limita de varsta se face din oficiu, fara cerere, si fara sa depuneti documente, daca nu aveti stagii de cotizare asimilate care nu au fost luate in calcul la pensia anticipata si pentru acestea nu ati depus pana atunci documente doveditoare.
Daca aceasta trecere intarzie mai mult de 2-3 luni trebuie sa depuneti o cerere de atentionare.
Daca aceasta trecere intarzie mai mult de 2-3 luni trebuie sa depuneti o cerere de atentionare.