Gen:M
Data nasterii:26.09.1962
Stagiul de cotizare:peste 40
Alte date:
Intrebare:Doresc sa ies anticipat partial, am aplicat calcul din site si nu stiu daca se aplica indicele de corectie la punctajul pensiei, adica daca sa zicem ca voi avea decicizia de pensionare in dec. 2022 iar puctajul din calcul este in jur de 2,13 se aplica corectia de 1,41 si rezulta un punctaj corectat de 2,998.
Multumesc,
Data nasterii:26.09.1962
Stagiul de cotizare:peste 40
Alte date:
Intrebare:Doresc sa ies anticipat partial, am aplicat calcul din site si nu stiu daca se aplica indicele de corectie la punctajul pensiei, adica daca sa zicem ca voi avea decicizia de pensionare in dec. 2022 iar puctajul din calcul este in jur de 2,13 se aplica corectia de 1,41 si rezulta un punctaj corectat de 2,998.
Multumesc,
Programul aplica indicele de corectie daca acesta a fost introdus in pagina de intrare in program.
Deoarece dv l-ati introdus acesta s-a aplicat si daca cititi rezultatul, in dreapta jos, veti gasi :
- Punctajul mediu anual necorectat 2,12666 puncte
- Punctajul mediu anual necorectat 2,9986 puncte
Deoarece dv l-ati introdus acesta s-a aplicat si daca cititi rezultatul, in dreapta jos, veti gasi :
- Punctajul mediu anual necorectat 2,12666 puncte
- Punctajul mediu anual necorectat 2,9986 puncte
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Multumesc.
Nu am fost clar, de fapt intrebarea principala este, dca beneficiez la calculul piensiei de indicile de corectie?
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Multumesc.
Nu am fost clar, de fapt intrebarea principala este, dca beneficiez la calculul piensiei de indicile de corectie?
Beneficati de indice de corectie la calculul punctajului pensiei anticipate partiale daca aceasta este iesirea initiala la pensie, adica daca nu ati mai avut pana acum alt tip de pensie, de exemplu pensie de invaliditate obtinuta dupa ianuarie 2011.
Am verificat date introduse de dv in program si avem urmatoarele observatii :
1 Nu ati introdus sporul de vechime inainte de 01 aprilie 1992, care se acorda automat, asa cum explicam noi pe forum la pagina de la adresa de mai jos:
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Corect pentru dv este urmatorul spor de vechime
Inainte de septembrie 1984 0 %
Intre septembrie 1984 - august 1986 3 %
Intre septembrie 1986 - august 1991 6%
Intre septembrie 1991 - martie 1992 9 %
2.Trecerea la RON (lei noi) s-a facut incepand cu luna iulie 2005 iar dv ati continuat sa introduceti sume exprimate in lei vechi pana in decembrie 2005.
Am verificat date introduse de dv in program si avem urmatoarele observatii :
1 Nu ati introdus sporul de vechime inainte de 01 aprilie 1992, care se acorda automat, asa cum explicam noi pe forum la pagina de la adresa de mai jos:
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Corect pentru dv este urmatorul spor de vechime
Inainte de septembrie 1984 0 %
Intre septembrie 1984 - august 1986 3 %
Intre septembrie 1986 - august 1991 6%
Intre septembrie 1991 - martie 1992 9 %
2.Trecerea la RON (lei noi) s-a facut incepand cu luna iulie 2005 iar dv ati continuat sa introduceti sume exprimate in lei vechi pana in decembrie 2005.