Gen:
Data nasterii:05 iunie 1962
Stagiul de cotizare:18 ani 10 luni și 27 zile, din care 8 luni și 27 zile șomaj acordat cf.Legii 1/1991.
Alte date:Beneficiez de pensie de invaliditate de la data de 19.12.2002.
Intrebare: Când mă pot pensiona la limită de vârstă? Mulțumesc
Data nasterii:05 iunie 1962
Stagiul de cotizare:18 ani 10 luni și 27 zile, din care 8 luni și 27 zile șomaj acordat cf.Legii 1/1991.
Alte date:Beneficiez de pensie de invaliditate de la data de 19.12.2002.
Intrebare: Când mă pot pensiona la limită de vârstă? Mulțumesc
Nu ati precizt genul. Va raspundem pentru genul feminin.
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 05 septembrie 2024 la varsta standard de pensionare de 62 ani si 3 luni si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 05 septembrie 2024 la varsta standard de pensionare de 62 ani si 3 luni si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Multumesc pentru raspuns, da era vorba de genul feminin.Vreau sa va intreb : perioada cat am beneficiat de pensie de invaliditate adic 19 ani nu mă ajută cu nimic pentru a iesi la pensie mai devreme? Multumesc
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Multumesc pentru raspuns, da era vorba de genul feminin.Vreau sa va intreb : perioada cat am beneficiat de pensie de invaliditate adic 19 ani nu mă ajută cu nimic pentru a iesi la pensie mai devreme? Multumesc
Din pacate perioada cat ati beneficiat de pensie de invaliditate nu va ajuta sa va pensionati cu pensie anticipata sau anticipata partiala deoarece acesta se considera stagiu de cotizare asimilat si la calculul stagiului de cotizare necesar pentru acordarea acestor pensii nu se cumuleaza acest stagiu de cotizare asimilat.