Gen:F
Data nasterii:12.07.1961
Stagiul de cotizare:38 ani si 7 luni
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua
Pe data de 21 aprilie a.c. am depus dosarul pentru pensie anticipata partiala, Decizia de pensionare fiind emisa pe data de 30 mai a.c..
Intre timp, intra in vigoare, pe 01 mai 2022, Legea 119/2022 care introduce orasul meu in randul localitatilor cu poluare remanenta.
Va rog frumos, sa-mi spuneti daca, in situatia aceasta, legal, eu pot beneficia de pensie anticipata partiala nediminuata sau pensie la termen?
Si daca da, va rog, imi puteti spune cum ar trebui sa procedez?
Va multumesc frumos, anticipat!
Data nasterii:12.07.1961
Stagiul de cotizare:38 ani si 7 luni
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua
Pe data de 21 aprilie a.c. am depus dosarul pentru pensie anticipata partiala, Decizia de pensionare fiind emisa pe data de 30 mai a.c..
Intre timp, intra in vigoare, pe 01 mai 2022, Legea 119/2022 care introduce orasul meu in randul localitatilor cu poluare remanenta.
Va rog frumos, sa-mi spuneti daca, in situatia aceasta, legal, eu pot beneficia de pensie anticipata partiala nediminuata sau pensie la termen?
Si daca da, va rog, imi puteti spune cum ar trebui sa procedez?
Va multumesc frumos, anticipat!
Decizia dv pentru pensie anticipata partiala, diminuata, emisa pe 30 mai a ramas definitiva si nu mai puteti beneficia de pensie anticipata partiala, nediminuata, pentru faptul ca ati avut domiciliul in o zona cu poluare remanenta.
Deci conform legislatiei actuale nu mai puteti face nimic pana cand pensia dv anticipata partiala, diminuata, se va transforma in pensie pentru limita de varsta la varsta de 62 ani si 1 luna adica in 12 august 2023.
Deci conform legislatiei actuale nu mai puteti face nimic pana cand pensia dv anticipata partiala, diminuata, se va transforma in pensie pentru limita de varsta la varsta de 62 ani si 1 luna adica in 12 august 2023.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Va multumesc, din suflet, pentru raspuns!
Apreciere si admiratie pentru profesionalism!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Va multumesc, din suflet, pentru raspuns!
Apreciere si admiratie pentru profesionalism!
la pensie :
Decizia dv pentru pensie anticipata partiala, diminuata, emisa pe 30 mai a ramas definitiva si nu mai puteti beneficia de pensie anticipata partiala, nediminuata, pentru faptul ca ati avut domiciliul in o zona cu poluare remanenta.
,, Este valabil si pentru cei care nu au pus in aplicare decizia pentru pensie anticipata partiala diminuata ? exemplu , decizia este din martie 2020, dar pana in prezent nu am intrerupt activitatea . "