Gen:f
Data nasterii:1965 decembrie
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Pot sa-mi depun dosarul de pensie online, sau prin posta?
Multumesc
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Multumesc
Gabriela :
Gen:f
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Multumesc
Dosarul se poate depune online doar prin intermediul unui cont al beneficiarului pe site-ul cnpp.ro, acest cont se inregistreaza prin internet, insa finalizarea inregistrarii se face la prezentarea personala (sau prin mandatar) a cererii la ghiseul CJP, altfel aveti optiunea sa expediati dosarul prin posta cu confirmarea receptiei. Detalii pe cnpp.ro
Raspunsul domnului Nicolae este corect, pentru care ii multumim.
Daca aveti domiciliu in Canada puteti depune dosarul acolo la institutia care se ocupa cu pensiile, dar si aceasta varianta poate dura mai mult timp daca exista omisiuni in dosar. In acest caz varianta recomandabila este ca sa fie depus de o persoana din Romania pe care o mandatati dv prin procura eliberata de ambasada sau consulatul Romaniei in Canada.
Daca aveti domiciliu in Canada puteti depune dosarul acolo la institutia care se ocupa cu pensiile, dar si aceasta varianta poate dura mai mult timp daca exista omisiuni in dosar. In acest caz varianta recomandabila este ca sa fie depus de o persoana din Romania pe care o mandatati dv prin procura eliberata de ambasada sau consulatul Romaniei in Canada.