Gen:F
Data nasterii:23.13.1962
Stagiul de cotizare:38 ani
Alte date:
Intrebare: Cand pot iesi la pensie pentru limita de varsta, avand in vedere ca am stagiu de cotizare de 38 de ani?
Data nasterii:23.13.1962
Alte date:
Intrebare: Cand pot iesi la pensie pentru limita de varsta, avand in vedere ca am stagiu de cotizare de 38 de ani?
Data de nastere este gresita, am luat in calcul data nasterii 23 decembrie 1962.
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 23 aprilie 2025 la varsta standard de pensionare de 62 ani si 4 luni.
In prezent aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata. Diminuarea depinde de data la care o cereti si de stagiul de cotizare la data depunerii dosarului.
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 23 aprilie 2025 la varsta standard de pensionare de 62 ani si 4 luni.
In prezent aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata. Diminuarea depinde de data la care o cereti si de stagiul de cotizare la data depunerii dosarului.
Gen:F
Data nasterii:23.12.1962
Alte date:
Intrebare:Buna ziua!
Va multumesc frumos pentru raspunsul promt!
In cazul in care persoana si-a efectuat stagiul de cotizare in Targu Mures, este adevarat ca se aplica reducere de 2 ani, din cauza combinatului chimic?
Practic, in acest caz, este adevarat ca persoana in cauza, poate iesi la pensie pentru limita de varsta in aprilie 2023??
Va multumesc!
Data nasterii:23.12.1962
Alte date:
Intrebare:Buna ziua!
Va multumesc frumos pentru raspunsul promt!
In cazul in care persoana si-a efectuat stagiul de cotizare in Targu Mures, este adevarat ca se aplica reducere de 2 ani, din cauza combinatului chimic?
Practic, in acest caz, este adevarat ca persoana in cauza, poate iesi la pensie pentru limita de varsta in aprilie 2023??
Va multumesc!
Persoana respectiva beneficiaza de pensie anticipata partiala, nediminuata, cu o anticipare de 2 ani, adica in data de 23 aprilie 2023 daca a avut domiciliul minim 30 ani in municipiul Targu Mures sau pe o raza de 8 Km de acest oras si daca nu cere pensie anticipata partiala, diminuata inainte de aceasta data.