Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Am ieșit la pensie limita de vârstă in anul 2013 , cu coeficientul de 1,6 : daca depun o cerere la casa de pensii sa se recalculeze pensia cu coeficientul de 1,41 mi se recalculează pensia , mulțumesc frumos
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Am ieșit la pensie limita de vârstă in anul 2013 , cu coeficientul de 1,6 : daca depun o cerere la casa de pensii sa se recalculeze pensia cu coeficientul de 1,41 mi se recalculează pensia , mulțumesc frumos
Maria :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Coeficientul de corectie in anul 2013 a fost de 1,06 si acesta se acorda numai la iesirea initiala la pensie.
Pensia nu se recalculeaza pentru modificarea coeficientului de corectie.
Pensia nu se recalculeaza pentru modificarea coeficientului de corectie.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Este o discriminare .Pentru aceasi nr de puncte realizate prin contributivitate iesit in pensie in anul 2013 cu coeficient de 1.06 primesti cu 35% pensie mai mica fata de anul 2023 cu coeficient de 1,41 de corectie.
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Este o discriminare .Pentru aceasi nr de puncte realizate prin contributivitate iesit in pensie in anul 2013 cu coeficient de 1.06 primesti cu 35% pensie mai mica fata de anul 2023 cu coeficient de 1,41 de corectie.