Gen: F
Data nasterii:18.06.1964
Stagiul de cotizare:30 ani
Alte date:stagii cumparat
Intrebare: Am completat date pentru perioada 1985-2007 in program si, la o noua logare, nu am reusit sa recuperez nici o informatie. Cum pot recupera aceste informatii?
Multumesc
Magda Manea
Data nasterii:18.06.1964
Stagiul de cotizare:30 ani
Alte date:stagii cumparat
Intrebare: Am completat date pentru perioada 1985-2007 in program si, la o noua logare, nu am reusit sa recuperez nici o informatie. Cum pot recupera aceste informatii?
Multumesc
Magda Manea
Am verificat si am observat ca ati deschis un numar de 3 programe de calcul pensie pe site-ul nostru, din care unul corespunde cu informatiile date.
Nu ati precizat cauza care v-a impiedicat sa intrati in acest program.
Presupunem ca aveti probleme cu logarea.
Va sfatuim sa mai cititi incaodata, cu atentie si sa incercati logarea. Daca ati uitat parola cereti sa v-o trimita pe adresa de mail. Daca aveti in continuare probleme reveniti cu detalii.
Dupa ce terminati introducerea datelor reveniti pentru o verificare a acestora pentruca am observat unele erori.
Nu ati precizat cauza care v-a impiedicat sa intrati in acest program.
Presupunem ca aveti probleme cu logarea.
Va sfatuim sa mai cititi incaodata, cu atentie si sa incercati logarea. Daca ati uitat parola cereti sa v-o trimita pe adresa de mail. Daca aveti in continuare probleme reveniti cu detalii.
Dupa ce terminati introducerea datelor reveniti pentru o verificare a acestora pentruca am observat unele erori.