Gen:F
Data nasterii: 9.65
Stagiul de cotizare:
Alte date: 38 ani si 9 luni
Intrebare: buna ziua , la o intrebare anterioara am primit raspunsul dvs " diminuarea va fi de 17,40 %." In cazul in care viitoarea lege a pensiilor va prevede nu procent mai mic de diminuare :), acest procent se va aplica automat si in cazul meu s-au va ramane 17,40% pana la implinirea varstei de pensionare? Multumesc in avans.
Data nasterii: 9.65
Stagiul de cotizare:
Alte date: 38 ani si 9 luni
Intrebare: buna ziua , la o intrebare anterioara am primit raspunsul dvs " diminuarea va fi de 17,40 %." In cazul in care viitoarea lege a pensiilor va prevede nu procent mai mic de diminuare :), acest procent se va aplica automat si in cazul meu s-au va ramane 17,40% pana la implinirea varstei de pensionare? Multumesc in avans.
Raspunsul a fost dat in ipoteza ca sunteti nascuta in luna octombrie 1965 si ca va pensionati cu pensie anticipata in data de 25 octombrie 2023. In aceste conditii daca va pensionati in acest an conform actualei legi a pensiilor 263/2010 la intrarea in vigoare a unei noi legi a pensiilor si recalcularea pensiilor procentul de diminuare nu se modifica.