Gen:masculin
Data nasterii:01.07.1960
Stagiul de cotizare:37 ani
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, am iesit la pensie anticipat, la varsta de 63 de ani beneficiind de prevederile Legii 263/2010, deci nu am beneficiat de stagiu militar si facultate. As dori sa stiu ca atunci cand voi iesi la pensie de limita de varsta cam cat voi castiga in plus(estimativ grosier) avand in vedere ca am efectuat stagiul militar de 9 luni in anul 2019, respectiv am urmat studii universitare la zi in perioada 2020-2025. Evident in conditiile legislative actuale, pentru ca vad pot apare diferite modificari.
Multumesc din suflet!
Data nasterii:01.07.1960
Stagiul de cotizare:37 ani
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, am iesit la pensie anticipat, la varsta de 63 de ani beneficiind de prevederile Legii 263/2010, deci nu am beneficiat de stagiu militar si facultate. As dori sa stiu ca atunci cand voi iesi la pensie de limita de varsta cam cat voi castiga in plus(estimativ grosier) avand in vedere ca am efectuat stagiul militar de 9 luni in anul 2019, respectiv am urmat studii universitare la zi in perioada 2020-2025. Evident in conditiile legislative actuale, pentru ca vad pot apare diferite modificari.
Multumesc din suflet!
Regretam ca nu va putem face asemenea calcule deoarece datele presupunem ca sunt gresite adica nu se executa stagiul militar la varsta de 59 ani si absolvirea facultatii in viitor.
Reveniti si precizati clar intervalul in care ati efectuat stagiul militar si al facultatii si va vom face calculele conform legislatiei actuale a pensiilor.
Reveniti si precizati clar intervalul in care ati efectuat stagiul militar si al facultatii si va vom face calculele conform legislatiei actuale a pensiilor.
Gen:MASCULIN
Data nasterii:1960
Stagiul de cotizare:37 ANI
Alte date:
Intrebare:
Scuze! Stagiul militar l-am facut in 1979 iar facultatea intre 1980 si 1985.
Multumesc!
Data nasterii:1960
Stagiul de cotizare:37 ANI
Alte date:
Intrebare:
Scuze! Stagiul militar l-am facut in 1979 iar facultatea intre 1980 si 1985.
Multumesc!
Un calcul mai precis se face precizand intervalul fiecarui stagiu adica intre luna de incepere si cea de sfarsit de interval. Noi am luat in calcul stagiul militar intre ianuarie si septembrie 1979 iar facultatea intre octombrie 1980 si septembrie 1985 si a rezultat un total de 3,27360 puncte anuale, calculate conform prevederilor legii actuale a pensiilor 263/2010, care ar mari punctajul mediu al pensiei cu 0,09353 puncte daca pensia pentru limita de varsta s-ar calcula tot conform actualei legi a pensiilor.