Gen:m
Data nasterii:1953
Stagiul de cotizare:39 ani
Alte date:
Intrebare:bună ziua,
Am ieșit la pensie ian 2012
Am 39 ani de contribuție în care sunt incluși 1,4 ani armata și 1,4 ani pensie invaliditate.
Am lucrat 28 ani grupa 2.
Am total 93,68 puncte
Întrebare :
Punctele rezultate din pensia de invaliditate și armată rămân în continuare incluse,sau se scad.
Alte date:
Am 39 ani de contribuție în care sunt incluși 1,4 ani armata și 1,4 ani pensie invaliditate.
Am total 93,68 puncte
Întrebare :
Punctele rezultate din pensia de invaliditate și armată rămân în continuare incluse,sau se scad.
Ion :
Gen:m
Alte date:
Am total 93,68 puncte
Întrebare :
Punctele totale obtinute la pensionare nu ti le ia nimeni, dar pentru punctele de stabilitate peste 25 ani se scad anii necontributivi cum sunt stagiile suplimentare pentru grupe de munca sau condiții de muncă...
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:se acordă puncte de stabilitate pentru Stagiul militar și perioada cât am fost în pensie de invaliditate?
Mulțumesc!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:se acordă puncte de stabilitate pentru Stagiul militar și perioada cât am fost în pensie de invaliditate?
Mulțumesc!
Ion :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Mulțumesc!
Pentru perioada de pensie invaliditate se acorda puncte suplimentare de stabilitate, deoarece este perioada contributiva. Nu stiu ce se va intampla cu perioada de stagiu militar, pentru care nu s-a contribuit efectiv, situatie in care sunt si eu, dar cred ca se va lamuri in lege pana la aprobare sau in Normele Metodologice de aplicare a legii.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Mulțumesc!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Mulțumesc!
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Cu scuzele de rigoare dar pensia de invaliditate nu este perioada contributiva ci doar perioada asimilata necontributiva cum scrie la art. 49 , aliniatul 1 din Lg 263/2010 daca am interpretat eu bine . Zi placuta .
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Cu scuzele de rigoare dar pensia de invaliditate nu este perioada contributiva ci doar perioada asimilata necontributiva cum scrie la art. 49 , aliniatul 1 din Lg 263/2010 daca am interpretat eu bine . Zi placuta .
In prevederile din proiectul noii legi a pensiilor nu este clasificata clar perioada de pensie de invaliditate.
Opinia noastra este ca aceasta perioada se clasifica in stagiu de cotizare necontributiv si aceasta perioada nu este luata in calculul punctajului de stabilitate.
Asteptam clarificari prin normele de aplicare ale noii legi a pensiilor
Opinia noastra este ca aceasta perioada se clasifica in stagiu de cotizare necontributiv si aceasta perioada nu este luata in calculul punctajului de stabilitate.
Asteptam clarificari prin normele de aplicare ale noii legi a pensiilor