Gen Pensie la limita de varsta:
Data nasterii:07 noiembrie 1950
Stagiul de cotizare: pensionara la limita de varsta 51 ani 2 luni si 29 zile
Alte date: am lucrat efectiv de la 01 aprilie 1974 pana la 01 Ianuarie 2020; plus facultatea. Mentionez ca dupa depunerea dosarului de pensie in 2009, am lucrat in continuare. Anual am depus adeverinta de recalcularea a pensiei
Intrebare:Imi puteti spune cate puncte o say am dupa recalcularea din 2024???
Data nasterii:07 noiembrie 1950
Stagiul de cotizare: pensionara la limita de varsta 51 ani 2 luni si 29 zile
Alte date: am lucrat efectiv de la 01 aprilie 1974 pana la 01 Ianuarie 2020; plus facultatea. Mentionez ca dupa depunerea dosarului de pensie in 2009, am lucrat in continuare. Anual am depus adeverinta de recalcularea a pensiei
Intrebare:Imi puteti spune cate puncte o say am dupa recalcularea din 2024???
Nu se dau bonusuri pentru perioadele in care s-a cumulat pensia cu perioada lucrată de după pensionare, potrivit noului proiect de lege.
Punctele suplimentare pentru stabilitate nu se acorda, conform proiectului noii legi a pensiilor, pe perioada in care ati cumulat pensia cu salariu si nici pentru perioada facultatii.
Deci daca prevederile din proiectul noii legi a pensiilor nu se schimba pentru un stagiu de cotizare de 45 ani si 9 luni lucrat efectiv veti primi urmatorul punctaj de stabilitate :
5 X 0,5 + 5 X 0,75 + 10,75 X 1 = 16 puncte.
Deci daca prevederile din proiectul noii legi a pensiilor nu se schimba pentru un stagiu de cotizare de 45 ani si 9 luni lucrat efectiv veti primi urmatorul punctaj de stabilitate :
5 X 0,5 + 5 X 0,75 + 10,75 X 1 = 16 puncte.
Alexandria Cornelia
Din mesajul d-voastra se intelege ca in 2009 v-ati deschis drepturoile la pensie de limita de varsta.Din 2009 si pana in 2020 ati cumulat pensia cu salariul.Asa ca nu aveti un stagiu de 51 ani 2 luni si 29 zile, decat daca aveti stagiu aferent grupelor/conditiilor de munca.
Din mesajul d-voastra se intelege ca in 2009 v-ati deschis drepturoile la pensie de limita de varsta.Din 2009 si pana in 2020 ati cumulat pensia cu salariul.Asa ca nu aveti un stagiu de 51 ani 2 luni si 29 zile, decat daca aveti stagiu aferent grupelor/conditiilor de munca.