pensie anticipata partiala si intreprinderea individuala
Scris de: Cristiana la data: 11/16/2023 3:01am
Scris de: Cristiana la data: 11/16/2023 3:01am
Gen:F
Data nasterii:1965
Stagiul de cotizare:34
Alte date:
Intrebare: Mentionez ca am depus dosarul pt pensie anticipata partiala si astept Decizia de pensionare in cateva zile (am avut grupa II de munca 10 ani in procent de 80%).In prezent am un PFA si potrivit legislatiei, voi putea lucra și incasa venituri cumulate cu pensia anticipata partiala. Din 2024, pt veniturile obtinute din PFA voi fi obligata sa platesc pt CASS f mult (nu ating pragul de 6 salarii), activitatea este de consultanta tehnica 7022)
Intrebare: Veniturile din pensia anticipata partiala pot fi cumulate cu veniturile din intreprinderea individuala pe cod caen 7022?
Data nasterii:1965
Stagiul de cotizare:34
Alte date:
Intrebare: Mentionez ca am depus dosarul pt pensie anticipata partiala si astept Decizia de pensionare in cateva zile (am avut grupa II de munca 10 ani in procent de 80%).In prezent am un PFA si potrivit legislatiei, voi putea lucra și incasa venituri cumulate cu pensia anticipata partiala. Din 2024, pt veniturile obtinute din PFA voi fi obligata sa platesc pt CASS f mult (nu ating pragul de 6 salarii), activitatea este de consultanta tehnica 7022)
Intrebare: Veniturile din pensia anticipata partiala pot fi cumulate cu veniturile din intreprinderea individuala pe cod caen 7022?
Re: pensie anticipata partiala si intreprinderea individuala
Scris de: la pensie la data: 11/16/2023 7:12am
Scris de: la pensie la data: 11/16/2023 7:12am
Activitatea de PFA este clasificata prin Codul fiscal ca activitate independenta si conform prevederilor actualei legi a pensiilor 263/2010 cat si a noii legi a pensiilor, pensionarii cu pensie anticipata partiala, respectiv cei cu pensie anticipata, pot cumula pensia cu veniturile din activitati independente.