Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare
În luna iulie trebuie sa depun dosarul
de pensie.Daca mi-am schimbat domiciliul intr- un alt județ, cum trebuie sa procedez??
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare
de pensie.Daca mi-am schimbat domiciliul intr- un alt județ, cum trebuie sa procedez??
Popescu Valentina :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare
Disarul de pensie se depune in localitatea, respectiv judetul unde aveti domuciuliul, chiar daca înainte de a îndeplini conditiile de pensionare ati
locuit in alt județ.
Raspunsul domnului Gica este corect.
Dosarul de pensie se depune la Casa de pensii teritoriale de care apartine domiciliul pensionarului.
Dosarul de pensie se depune la Casa de pensii teritoriale de care apartine domiciliul pensionarului.
la pensie :
Raspunsul domnului Gica este corect.
Va mulțumesc frumos, însă nu am inteles dacă trebuie sa mai solicit documente sau un transfer de la județul în care am avut vechiul domiciliu.
Cei care ies initial la pensie li se intocmeste un dosar de pensionare in judetul in care au avut domiciliu la data depunerii cererii de pensionare.
Numai daca trebuie sa mute dosarul de pensie dupa iesirea la pensie trebuie sa ceara mutarea dosarului de la un judet la altul.
Numai daca trebuie sa mute dosarul de pensie dupa iesirea la pensie trebuie sa ceara mutarea dosarului de la un judet la altul.