Gen: F
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date: 2 copii, 30 de ani zona poluata
Intrebare:
Buna ziua,
Mi-am depus dosarul pentru pensie anticipata partiala, internationala, in octombrie 2023.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Daca noua Lege a pensiilor va intra in vigoare in forma actuala, o sa beneficiez de reducerea cu un an a trecerii la pensie la limita de varsta datorita celor doi copii? Mentionez ca nu am avut grupa de munca, doar 30 de ani locuiti in zona poluata.
Va multumesc!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Intrebare:
Buna ziua,
Mi-am depus dosarul pentru pensie anticipata partiala, internationala, in octombrie 2023.
Daca noua Lege a pensiilor va intra in vigoare in forma actuala, o sa beneficiez de reducerea cu un an a trecerii la pensie la limita de varsta datorita celor doi copii? Mentionez ca nu am avut grupa de munca, doar 30 de ani locuiti in zona poluata.
Va multumesc!
Gabriela :
Gen: F
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Intrebare:
Buna ziua,
Va multumesc!
Da, dar cred ca ati scris greșit, pensionarea cu 2 ani înainte de varsta standard de pensionare la limită de vârstă cu 2 ani pentru zona poluata este pensie anticipata nepenalizata.