Gen:f
Data nasterii:10 17 1961
Stagiul de cotizare:37 ani si 8 luni
Alte date:
Intrebare:am fost pensionata anticipat cu penalizare de 15% in noiembrie 2018.In 17 11 2023 am facut virsta pt pensionare la limita de virsta Indexarea din aceasta luna a fost data pe pensia diminuata. ce trebuie facut daca nu a fost eliberata o noua decizie Se mai recupereaza acei bani ?
Alte date:
Intrebare:am fost pensionata anticipat cu penalizare de 15% in noiembrie 2018.In 17 11 2023 am facut virsta pt pensionare la limita de virsta Indexarea din aceasta luna a fost data pe pensia diminuata. ce trebuie facut daca nu a fost eliberata o noua decizie Se mai recupereaza acei bani ?
Paulina Facaeru :
Gen:f
Alte date:
Faceți sesizare scrisa la CJP in acest sens si veti primi drepturile de la data indeplinirii condițiilor.
Puteti face o cerere scrisa chiar si online pe adresa de e-mail a CJP pe care o gasiti pe Google.
Se intampla frecvent ca sa intarzie transformarea pensiei anticipate partiale in pensie pentru limita de varsta, care trebuie sa se faca din oficiu, in luna urmatoare celei in care s-au indeplinit conditiile.
Faceti o cerere la Casa de pensii teritoriale de care apartine domiciliul dv si veti primi drepturile retroactiv de la data cand ati indeplinit conditiile de transformare.
Faceti o cerere la Casa de pensii teritoriale de care apartine domiciliul dv si veti primi drepturile retroactiv de la data cand ati indeplinit conditiile de transformare.