Gen:f
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:32 ani și 2 luni
Alte date:
Intrebare: La cei 32 ani și 2 luni am 11 ani de grupa specială , deci 43 ani și 2 luni. Vă întreb la cei 11 ani de grupa specială câte puncte de stabilitate o sa am , am ieșit la pensie in luna septembrie anul 2013 , cu indicele de corecție 1,06 , va mulțumesc frumos
Data nasterii:
Alte date:
Intrebare: La cei 32 ani și 2 luni am 11 ani de grupa specială , deci 43 ani și 2 luni. Vă întreb la cei 11 ani de grupa specială câte puncte de stabilitate o sa am , am ieșit la pensie in luna septembrie anul 2013 , cu indicele de corecție 1,06 , va mulțumesc frumos
Maria :
Gen:f
Data nasterii:
Alte date:
Pentru aceste lucruri trebuie sa mai așteptați puțin, pana la publicarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii 360/2023, deoarece legea nu este foarte clara.
Domnul Gica are dreptate. Asteptam normele de aplicare ale noii legi a pensiilor pentru a vedea daca pentru stagiul suplimentar acordat pentru stagiul lucrat in grupa de munca se acorda puncte de stabilitate.
In cazul dv pentru stagiul de cotizare de 11 ani lucrat in grupa speciala vi se acorda un stagiu suplimentar de 5 ani si 6 luni
In cazul dv pentru stagiul de cotizare de 11 ani lucrat in grupa speciala vi se acorda un stagiu suplimentar de 5 ani si 6 luni