Gen:F
Data nasterii:15.01.1964
Stagiul de cotizare:27.07.1985 pana in 01.08.2014 cand am iesit la pensie invaliditate gr 3 ( cod pensie N23), pana in prezent si am lucrat in acest timp 4 ore.
Alte date:
Intrebare:Cand pot iesi la pensie limita de varsta,tinand cont ca din momentul intrarii in pensie de invaliditate am lucrat cate 4 ore pana in prezent
Stagiul de cotizare:27.07.1985 pana in 01.08.2014 cand am iesit la pensie invaliditate gr 3 ( cod pensie N23), pana in prezent si am lucrat in acest timp 4 ore.
Alte date:
Intrebare:Cand pot iesi la pensie limita de varsta,tinand cont ca din momentul intrarii in pensie de invaliditate am lucrat cate 4 ore pana in prezent
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Va rog frumos va uitati si la mine ca nu este nici un raspuns.
Mulțumesc frumos!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Va rog frumos va uitati si la mine ca nu este nici un raspuns.
Mulțumesc frumos!
Conform noii legi a pensiilor 360/2023, care este prevazut sa intre in vigoare incepand cu data de 01 septembrie 2024, aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta la varsta de 62 ani si 7 luni adica in data de 01 august 2026.
Regretam ca nu v-am putut raspunde mai repede deoarece raspundem in functie de posibilitatile noastre si in ordine cronologica.
Regretam ca nu v-am putut raspunde mai repede deoarece raspundem in functie de posibilitatile noastre si in ordine cronologica.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:si conform legii actuale cand as putea iesi?
Mulțumesc pentru ajutor!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:si conform legii actuale cand as putea iesi?
Mulțumesc pentru ajutor!
Conform actualei legi a pensiilor 263/2010 puteti iesi la pensie pentru limita de varsta la aceiasi data de 01 august 2026, daca ramane in vigoare aceasta lege pana atunci.
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Conform noi legi care intra in vigoare cu 1 .09.2024, pentru ca am 2 copii voi beneficia de vreo reducere a stagiului de cotizare pentru a intra in pensie pentru limita de varsta mai inainte de 2026?
Mulțumesc!
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Conform noi legi care intra in vigoare cu 1 .09.2024, pentru ca am 2 copii voi beneficia de vreo reducere a stagiului de cotizare pentru a intra in pensie pentru limita de varsta mai inainte de 2026?
Mulțumesc!
Daca aaaati nascut si crescut pana la varsta de 16 ani aveti dreptul la reducerea varstei standard de pensionare cu 1 an si va puteti pensiona cu pensie pentru limita de varsta la varsta de 61 ani si 7 luni adica in data de 01 august 2025.
Giantau Carmen :
Alte date: