Gen:masculin
Data nasterii:01 08 1960
Stagiul de cotizare:44ani si 9 luni
Alte date:19 ani si 9luni in gr2
Intrebare:1.pt sporuri nepermanente trebuiesc depuse adeverinte sau mi-au fost eliberate o data cu cartea de munca eu lucrind din 1993 la o intr care exista si azi si este ff ok? 2.De unde pot afla daca s-au platit contrbutii pe acestea?
Data nasterii:01 08 1960
Stagiul de cotizare:44ani si 9 luni
Alte date:19 ani si 9luni in gr2
Intrebare:1.pt sporuri nepermanente trebuiesc depuse adeverinte sau mi-au fost eliberate o data cu cartea de munca eu lucrind din 1993 la o intr care exista si azi si este ff ok? 2.De unde pot afla daca s-au platit contrbutii pe acestea?
Adeverintele care contin salariile brute inainte de data de 01 aprilie 2001 trebuie sa contina si alte sume, in afara sporurilor cu caracter permanent, pe care vi le-am enumerat intr-un raspuns anterior printre care si sumele castigate in acord care spuneati ca nu vi s-au luat in calcul nici dupa actionarea in instanta.
Deci daca intreprinderea in care ati lucrat este ok, cereti sa va elibereze o adeverinta conform modelului din anexa 6 la legea pensiilor 360/2023 pe care o depuneti la Casa de pensii.
Deci daca intreprinderea in care ati lucrat este ok, cereti sa va elibereze o adeverinta conform modelului din anexa 6 la legea pensiilor 360/2023 pe care o depuneti la Casa de pensii.