Gen:feminin
Data nasterii:27-12-1959
Stagiul de cotizare:31
Alte date:Pensie boala 2012, pensie la limita 2016
Intrebare:Pe decizie observ trecut in stanga un indice de corectie, 0,17987 iar in drepta scris indice de corectie 1,17 .Ore unul e din anul iesirii in boala-2012 si altul la pensie limita-2016? Cum stiu daca e corect calculat?Ce ar trebui sa fac?
Intrebare:Pe decizie observ trecut in stanga un indice de corectie, 0,17987 iar in drepta scris indice de corectie 1,17 .Ore unul e din anul iesirii in boala-2012 si altul la pensie limita-2016? Cum stiu daca e corect calculat?Ce ar trebui sa fac?
ZAMFIRA :
Nu sunt doi indici de corecție ci numai unul cel din dreapta care
în anul 2017 a fost 1,17.
Cel din stânga este valoarea punctajului calculat corespunzător indicelui de corecție de 1,17, puncte care s-au adunat la punctajul mediu anual.
Pentru a rezulta acea valoare s-a înmulțit punctajul mediu anual cu indicele de corectiede 1,17.
GicaH :
ZAMFIRA :
Nu sunt doi indici de corecție ci numai unul cel din dreapta care
în anul 2017 a fost 1,17.
Cel din stânga este valoarea punctajului calculat corespunzător indicelui de corecție de 1,17, puncte care s-au adunat la punctajul mediu anual.
Pentru a rezulta acea valoare s-a înmulțit punctajul mediu anual cu indicele de corectiede 1,17.
Scuze , în 2017 indicele de corecție a fost 1,15.
În 2012 a fost indicele de corecție 1,17.
Nu înțeleg ceva, când ați ieșit la pensie limita de vârstă trebuia să vi se acorde indicele din acel an, chiar și la o eventuală recalculare pe baza deciziilor CCR tot acela vi se lua în seamă la recalculare.
Gen:f
Data nasterii:1959
Alte date:
Intrebare:Multumesc ,dar eu acum ar trebui sa fac ceva?sa cer stabilirea IC ? nu vad nicaieri sa se faca o noua recalculare si sa fie IC ceva util.Multumesc
Alte date:
Intrebare:Multumesc ,dar eu acum ar trebui sa fac ceva?sa cer stabilirea IC ? nu vad nicaieri sa se faca o noua recalculare si sa fie IC ceva util.Multumesc
zamfira :
Gen:f
Alte date:
Nu ar trebui să fac eți nimic, din punctul meu de vedere.
Singura problema este să citiți, interpretați și transmiteți corect datele de pe decizia de pensionare.
Indicele de corecție se acorda și calculează o singura data la ieșirea inițială la pensie limită de vârstă
pe baza legii 263/2010. Pentru date depuse ulterior acesteia nu se mai calculează și aplica indice de corecție la punctajul mediu anual.