Gen:feminin
Data nasterii:30.01.1964
Stagiul de cotizare 42 ani și 6 luni
Alte date:
Intrebare: Vin cu rugămintea de a vă exprima părerea in situația mea , cum ar fi mai avantajos pentru mine,să mă pensionez înainte sau după 1 septembrie 2024. Mulțumesc !
Alte date:
Intrebare: Vin cu rugămintea de a vă exprima părerea in situația mea , cum ar fi mai avantajos pentru mine,să mă pensionez înainte sau după 1 septembrie 2024. Mulțumesc !
Sasaran Mirela Ioana :
Alte date:
Dacă aveți stagiul acela de cotizare, fără stagii asimilate, va puteți pensiona acu anticipat nepenalizat, sau după 1 septembrie la limită de vârstă. Dacă va pensionați acum, aveți avantajul că dacă nu lucrați, primiti
pensie până la 1 septembrie când pensia anticipata se va transforma in pensie limita de vârstă.
Stagiul de cotizare:42 ani și 6 luni
Alte date:
Intrebare:Rugămintea mea a fost ,dacă puteți să mi spuneți pentru mine cum e mai avantajos să mă pensionez înainte sau după 01.09.2024 ,ținând cont de faptul ca nu am perioada asimilată și încă lucrez.
Stagiul de cotizare:42 ani și 6 luni
Alte date:
Intrebare:Rugămintea mea a fost ,dacă puteți să mi spuneți pentru mine cum e mai avantajos să mă pensionez înainte sau după 01.09.2024 ,ținând cont de faptul ca nu am perioada asimilată și încă lucrez.
Nu aveti avantaj daca va pensionati inainte de intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor, la data de 01 septembrie 2024.
Dupa intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor datorita faptului ca aveti un stagiu de cotizare mai mare de 38 ani si 6 luni (stagiul complet de cotizare de 33 ani si 6 luni depasit cu mai mult de 5 ani) aveti dreptul sa cereti pensie pentru limita de varsta conform art 56 din legea pensiilor 360/2023.
Dupa intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor datorita faptului ca aveti un stagiu de cotizare mai mare de 38 ani si 6 luni (stagiul complet de cotizare de 33 ani si 6 luni depasit cu mai mult de 5 ani) aveti dreptul sa cereti pensie pentru limita de varsta conform art 56 din legea pensiilor 360/2023.
la pensie :
Nu aveti avantaj daca va pensionati inainte de intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor, la data de 01 septembrie 2024.
Mulțumesc respectuos pentru răspuns as dori dacă puteți să mi spuneți din punct de vedere financiar cum e mai avantajos,pe legea actuală in vigoare să mă pensionez sau pe legea nouă după 1 septembrie . Mulțumesc !
Este mai avantajos sa va pensionati pe legea noua dupa intrarea ei in vigoare.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Multumesc !
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Multumesc !
Sasaran Mirela Ioana :
[b]Data nasterii:30.01.1964
Stagiul de cotizare 42 ani și 6 luni[/b]
Alte date:
Sunteți un rar exemplu! Fenomenal ! Mai ales că ați trăit din plin perioada de tranziție.