Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Sunt probleme cu rezultatul dat de program la pensia recalculata?
Eu am :58,40799 + 6,35278 = 64,76076 puncte
Pensia calculata de program este 5184 daca faci calculul pe calculator reazultatul este 5246
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Pensia calculata de program este 5184 daca faci calculul pe calculator reazultatul este 5246
Stere D :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Rezultatul dat de dumneavoastră este corect raportandu-l la datele date , dar s-ar putea sa fi introdus greșit datele, adică ori punctajul total realizat la 31.08.2024, ori stagiul de cotizare contributiv.
Eu am verificat și calculează corect.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Datele introduse trebuie sa cuprinda separatorul punct si nu virgula. Asa este corect. Multumesc
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Datele introduse trebuie sa cuprinda separatorul punct si nu virgula. Asa este corect. Multumesc
Stere D :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Problema este că se calculează separat punctele de stabilitate, pe care apoi trebuie sa le scrii corect la calculul pensiei recalculate și acolo cred că ați greșit nu la punct sau virgula, căci dacă pui virgula în loc de punct nu îți calculează.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Cu tot respectul pentru cine a facut programul, era foarte usor sa se afiseze pensia finala Inclusiv cu scaderea impozitului.
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Cu tot respectul pentru cine a facut programul, era foarte usor sa se afiseze pensia finala Inclusiv cu scaderea impozitului.
petrica :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Chiar și așa este foarte bun.....
GicaH :
petrica :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Chiar și așa este foarte bun..... Am văzut aseară la Realitate Plus TV , un fost inginer sef cu 110 puncte care vroia sa i se calculeze punctele de stabilitate și pensia.... Ce părere ai? Chiar a fost pe bune inginer șef dacă nu știe să își calculeze singur?
Gen:Lucra parca
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Lucrase, dacă-mi amintesc bine, la un șantier naval, poate in Mangalia. Olandezi, aia plateau bine.
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Lucrase, dacă-mi amintesc bine, la un șantier naval, poate in Mangalia. Olandezi, aia plateau bine.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Verificati !
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Verificati !