Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,
Am domiciliul și viza de flotant în același județ. Trebuie sa depun dosarul de pensionare. Pot sa trec în dosar adresa unde am viza se flotant pt a primi atât pensia cât și cuponul la aceasta adresa deoarece aici locuiesc de fapt.
Multumesc
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Am domiciliul și viza de flotant în același județ. Trebuie sa depun dosarul de pensionare. Pot sa trec în dosar adresa unde am viza se flotant pt a primi atât pensia cât și cuponul la aceasta adresa deoarece aici locuiesc de fapt.
Multumesc
Carmen :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Multumesc
De obicei și normal se pune adresa de domiciliu stabil aflată pe cartea de identitate/buletin.
O completați acolo în fața funcționarului CJP după ce îl întrebați pe acesta.
Sfatul domnului Gica este corect. Cazurile particulare nu sunt reglementate prin lege sau normele de aplicare ci prin norme interne si deci la completarea cererii de pensionare intrebati functionarul de la ghiseu cum trebuie sa procedati.